Klinik for Fysiologisk Medicin

Samfundskommentar om Politik og Skandaler

 16. Maj 2017

Salget af Dong og Skatteskandalen

Da DONG blev solgt, ringede jeg til TV2's skarpeste hjerne, økonomiske specialist / journalist Ole Krohn /  og spurgte ham om ikke der var noget forkert i at man solgte DONG og DANSKE BANK / 's Kreditforening kunne kanalisere 3 milliarder  væk samtidig, som måske efter aftale blev investeret i samme. (Svaret va,r at man ikke kunne bevise en sammenhæng)

 

HVOR dumme tror i vi danskere er. Hvis tv2's økonomiske superhjerne bare er mundlam, så er han lige så skyldig som de andre på Christiansborg, der nu vasker hænder oven i hinanden allesammen. Jeg kender kun 2 ord (og det er ikke mig der har opfundet det første)- SVAGPISSERE OG FORRÆDERE. Tag jer sammen.

 

Til sammenligning med en vis svensk film, hvor journalisten spørger hvilken af Trafficing ofrene var bedst.....Spørger jeg hermed: "Hvilken af de 2 kæmpeskandaler er størst og hvad koster de 2 skandaler Danmark. (Danmark er ikke politikerne, i er valgt til at varetage danskernes interesser, NEJ Danmark er alle os andre og netop ikke jer)

 

HVORFOR SOLGTE I DONG ? (HER ER JEG KUN INTERESSERET I DEN VIRKELIGE GRUND)

 

Konklusion: Statsminister Lars Løkkes klamme udelukkelse af at alle, der ikke er akademikere, er ikke egnede til at sidde på Christiansborg. Så har i bevist at dem, der skal vælges til vores (danskernes talsmænd) ikke skal tages fra den kasse i er taget fra. Så mange af de beslutninger, der har vist sig fatale og samfundsødelæggende, foregår ikke ude i virkeligheden. Selvfølgelig sker Murfy¨s lov, MEN vi lærer af det. Vi har et land fyldt med kvalificerede Ingeniører og Teknikere, der er i stand til at lave store projekter. Jeg har været med til at bygge skibe og boreplatforme og være en del af et team, der arbejder mod et mål og når det. 

 

Jeg kan ikke komme i tanke om ét projekt, som akademikerne på Christiansborg kan kalde et projekt der lykkedes. .....Og hvis "i" begynder med at liste noget op, så gør det ikke med en finanslov eller ejendomsskatten, men hellere en motorvej over Fyn, som stadig ikke er lykkedes....eller IC4 projektet....eller de nye supersygehuse, som kun kan tage en brøkdel af de syge......Nåååh, undskyld, de er måske kun for "spidserne"

 

 

 

Samfundskommentarer om sundhed

 

 

Brystkræft     29.9.2015

Når man får kræft i brystet, sidder det måske så langt ude i brystet, at man kan fjerne tumoren og brystet, og alle kræftceller er måske væk. Næste gang der er tilbagefald, kan kræften hurtigt brede sig og der er ikke mere bryst at fjerne. Det er her at mange kvinder dør af kræftsygdommen.

 

Når man fjerner bryster forebyggende, er der ikke noget bryst at få kræft i, så når området angribes af kræft, går det hurtigere med at dø, det er logikken i det.

Om der er flere, der får kræft og om datteren er yngre end moderen var, når hun får det, ja det kan man kun se i fremtidens uhyggelige statistik.

 

 

Lange skoledage   29.9.2015

Når hjernen og synet fungerer perfekt, lærer alle børn at normalt at læse og forstå. Alle børn elsker at lære.

 

Alle unge mennesker vokser i deres kroppe.

Ribben arme-, benknogler og hjernen udvikler sig, og denne vækst trætter og udmatter mere eller mindre.

 

De unge har ikke ungdomssløvsind, de VOKSER.

 

Når elever har svært ved at indlære, har de ofte problemer med syn, samsyn og væksten i hjernen. De skal bruge mere hjerneenergi på den samme opgave.

 

Det betyder, at lange skoledage udmatter eleven mere, flere får sygdomme og min mening er, at der er garanti for at de lange skoledage betyder, at eleven får mindre ud af det, altså et klart dårligere resultat.

 

Så er der måske enkelte, der får gavn af at være der længere, jeg har ingen viden om dette, men de, der har et fint syn og samsyn kan udfordres mere og de vil gerne lære, fordi de har det nemt. (så længe de ikke har de andres problemer)

 

Mange af de unge får BIH, når de arbejder med øjnene, altså en reaktion med forhøjet tryk i hjernen. Kortere lektioner og fysisk aktivitet ind imellem kan måske forebygge dette lidt, men man vil kræve mere i længere tid af børnene. Det har konsekvenser.

 

Lav landsdækkende undersøgelse og spørg, om hvor mange der oplever svimmelhed eller nogen af de andre symptomer under tilstanden BIH.

 

Svaret vil sikkert være mere end 25% og med tiden være stigende, fordi sygdomsincidensen

(hyppigheden på en sygdom) på alle sygdomme stiger og er steget siden 1997.