Klinik for Fysiologisk Medicin

 

Samfundskommentarer om sundhed

 

Brystkræft    21.1.2018

Alle former for kræft har én og kun én årsag. Har man en knude i brystet, der gør ondt, samt ømhed i lymfeknuderne under armen, sætter man højre øreknogle på plads. Smerten i bryst og armhule er væk på ½-1 minut. 

Har man Colitis Ulcerosa (Autoimmunt angreb på tyktarmen og forstadie til tyktarmskræft), standser angrebs-smerterne også på ½-1 minut.

Man kender bedst reaktionen fra når man får ondt i halsen. Højre øreknogle på plads og smerten er væk i halsen omgående.

NB.: Når man sætter højre øreknogle på plads åbner man for blodcirkulationen i højre hjernehalvdel (Vena Jugulare er klemt)

 

 

1 Mio. Psykopater i Danmark   21.1.2018

I disse år runder vi 1 Mio. psykopater i Danmark. Antallet af psykopater er stærkt stigende, svarende til antallet af DAMP / ADHD = Frontallaps skadede. Som jeg har forudset i min bog, vil der blive flere af de værste og farligste psykopater, ekstremistiske grupper vil opstå og de vil krydse vores grænser fra de omliggende lande. Det vil være stærkt destruktivt for vores samfund og det er vigtigt for vores fremtid at stoppe denne udvikling. Jeg har beskrevet de eneste 2 muligheder, vi har i min bog "Fysiologisk Medicinsk Lærebog". Børn, der har fuld blodforsyning til hjernen, får ikke frontallaps skader.

Den korrekte betegnelse for psykopater er Dyssocial Personlighedsstruktur. Diagnosen er at finde i ICD10-F60. Den gamle betegnelse er dog langt mere forståelig for almindelige mennesker.

 

Brystkræft     29.9.2015

Når man får kræft i brystet, sidder det måske så langt ude i brystet, at man kan fjerne tumoren og brystet, og alle kræftceller er måske væk. Næste gang der er tilbagefald, kan kræften hurtigt brede sig og der er ikke mere bryst at fjerne. Det er her at mange kvinder dør af kræftsygdommen.

 

Når man fjerner bryster forebyggende, er der ikke noget bryst at få kræft i, så når området angribes af kræft, går det hurtigere med at dø, det er logikken i det.

Om der er flere, der får kræft og om datteren er yngre end moderen var, når hun får det, ja det kan man kun se i fremtidens uhyggelige statistik.

 

 

Lange skoledage   29.9.2015

Når hjernen og synet fungerer perfekt, lærer alle børn normalt at læse og forstå. Alle børn elsker at lære

 

Alle unge mennesker vokser i deres kroppe.

Ribben arme-, benknogler og hjernen udvikler sig, og denne vækst trætter og udmatter mere eller mindre.

 

De unge har ikke ungdomssløvsind, de VOKSER.

 

Når elever har svært ved at indlære, har de ofte problemer med syn, samsyn og væksten i hjernen. De skal bruge mere hjerneenergi på den samme opgave.

 

Det betyder, at lange skoledage udmatter eleven mere, flere får sygdomme og min mening er, at der er garanti for at de lange skoledage betyder, at eleven får mindre ud af det, altså et klart dårligere resultat.

 

Så er der måske enkelte, der får gavn af at være der længere, jeg har ingen viden om dette, men de, der har et fint syn og samsyn kan udfordres mere og de vil gerne lære, fordi de har det nemt. (så længe de ikke har de andres problemer)

 

Mange af de unge får BIH, når de arbejder med øjnene, altså en reaktion med forhøjet tryk i hjernen. Kortere lektioner og fysisk aktivitet ind imellem kan måske forebygge dette lidt, men man vil kræve mere i længere tid af børnene. Det har konsekvenser.

 

Lav landsdækkende undersøgelse og spørg, om hvor mange der oplever svimmelhed eller nogen af de andre symptomer under tilstanden BIH.

 

Svaret vil sikkert være mere end 25% og med tiden være stigende, fordi sygdomsincidensen

(hyppigheden på en sygdom) på alle sygdomme stiger og er steget siden 1997.